Menu

7 eitje mayo met garnaal
4,5 brood met boter
6 garnalenkoppen met sesamaïoli en pimenton
7,5 padrons met rozemarijnzout
5 blikje olijven met ansjovis
10 kaas (tomme gris de savoie) met pruimenstroop
11 visbeignets met citroenmayonaise
14,5 brioche met garnalen, citroenmarmelade en crème fraîche
11 halve artisjok met kappertjesvinaigrette
14,5 groene asperges met knolselderij remoulade
24 petongles (8 st.) met sinaassappel-knoflookboter
18 gegrilde langoustine (3 st.) met toast
16,5 strata met vadouvan, gruyère en salsa verde
34 hele inktvis met olijven en lavas
18 gebakken venkelworst met linzen en tomaat
19 spaghetti met ansjovis, panko en citroen
19 spaghetti met bisque, bottarga en crème fraîche
4,5 aardappels
7,5 sla met parmezaan
8,5 softijs met olijfolie en zeezout
8,5 “bananensplit” met sesam

5 VOOR 50 MENUvijf gangen voor vijftig euro per persoon, alleen per tafel te bestellen

oeuf mayonaise met garnalen
gegrilde langoustines met toast
groene asperges met knolselderij remoulade
strata met vadouvan, gruyère en salsa verde
spaghetti ansjovis of spaghetti bisque
OPENINGSTIJDEN
woensdag t/m zondag
vanaf 17:00

Vijzelgracht 5
1017 HM Amsterdam
T +31202390758
cafecenc@gmail.com