Menu
7 |
eitje mayo met garnaal |
|
|
|
4,5 |
brood met boter |
|
|
|
6 |
garnalenkoppen met sesamaïoli en pimenton |
|
7,5 |
padrons met rozemarijnzout |
|
|
|
5 |
blikje olijven met ansjovis |
|
|
|
10 |
kaas (tomme gris de savoie) met pruimenstroop |
|
11 |
visbeignets met citroenmayonaise |
|
|
|
|
|
|
|
|
14,5 |
brioche met garnalen, citroenmarmelade en crème fraîche |
|
11 |
halve artisjok met kappertjesvinaigrette |
|
|
14,5 |
groene asperges met knolselderij remoulade |
|
24 |
petongles (8 st.) met sinaassappel-knoflookboter |
|
18 |
gegrilde langoustine (3 st.) met toast |
|
|
16,5 |
strata met vadouvan, gruyère en salsa verde |
|
|
34 |
hele inktvis met olijven en lavas |
|
|
18 |
gebakken venkelworst met linzen en tomaat |
|
|
|
|
|
|
|
|
19 |
spaghetti met ansjovis, panko en citroen |
|
|
19 |
spaghetti met bisque, bottarga en crème fraîche |
|
|
|
|
|
|
|
4,5 |
aardappels |
|
|
|
|
7,5 |
sla met parmezaan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8,5 |
softijs met olijfolie en zeezout |
|
|
8,5 |
“bananensplit” met sesam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5 VOOR 50 MENU – vijf gangen voor vijftig euro per persoon, alleen per tafel te bestellen
oeuf mayonaise met garnalen |
|
gegrilde langoustines met toast |
|
groene asperges met knolselderij remoulade |
|
strata met vadouvan, gruyère en salsa verde |
spaghetti ansjovis of spaghetti bisque |